ics logo tot w6a 1080x289

ics logo tot w6a 1080x289

Nieuw leven voor de kazerne Maastricht

Kazerne MaastrichtKazerne Maastricht

Skills in de Stad krijgt contouren. In de pilotgemeenten Maastricht en Leeuwarden werken het Rijksvastgoedbedrijf, de gemeenten en lokale partijen intensief samen om de Skills bouwstenen bij elkaar te brengen. In Maastricht zetten we in op de voormalige Kazerne (KMAR),

Skills is een pilot en een andere, innovatieve manier van samenwerkenen. In het vastgoed brengen we: werken + leren+ woonruimte + support bij elkaar. Een inspirerend locatie voor jongeren, die vaak talent hebben, maar door allerlei omstandigheden zelf geen plek op de arbeidsmarkt vinden en problem,en met de woonplek hebben..
Skills is een Warming Up omgeving waar ze support krijgen en problemen worden aanpakt. Mét voldoende bagage gaan ze duurzaam aan het werk. De arbeidsmarkt staat te springen om hun handen. Eind 2020 worden naar verwachting de overeenkomsten tussen de pilotgemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf getekend. De pilot loopt ca. 5 - 10 jaar.

Meer weten over dit project? Neem contact op:
Frank Köster, conceptontwikkelaar en externe projectleider Skills in de Stad / Sociaal Domein. Opdrachtgever: Rijksvastgoedbedrijf . Info over Skills in de Stad en zie artikel in de Limburger over Maastricht:

 

 

© Frank Köster ICS-Advies 2024 | +31(0)6 22 9750 44 | Privacybeleid
Architect in het sociale en fysieke domein