ics logo tot w6a 1080x289

ics logo tot w6a 1080x289

Vastgoed in Schemerfase: ongehoord Goed!

Vastgoed in Schemerfase e1449483428645 500x374

Nederland heeft veel leegstaand vastgoed. Zowel van het Rijk als gemeenten en zorginstellingen. De bestemming wordt doorgelicht op haalbaarheid voor o.a. woonfuncties maar ook volledig andere functies. Uitgelezen kansen om ook mobiliteit op de woningmarkt te faciliteren en te stimuleren. Wonen & verblijf waarbij het draait om to be connected and the place to be.  Dat kan en moet overal zijn.


In deze transitiefase staat het Vastgoed in Schemerfase ©. Ook die periode biedt kansen. Tijdelijke functies toevoegen en verloedering tegengaan. Dat levert nieuwe stageplaatsen op en structureel werk. We werken aan pilots voor vastgoedeigenaren; overheden; ondernemers en wijkbewoners. Investeringen waarbij het rendement op veel borden terecht komt. ICS-Advies doet mee aan het onderzoek van BZK naar herbestemmingsmogelijkheden van vastgoed waarbij uitgangspunt is het financieel én maatschappelijk rendement op korte en lange termijn.

Ook belangstelling voor een pilot met vastgoed?
Een nieuwe benadering van financieel rendement en de bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken.
Wat is vastgoed echt waard ?  Laat het weten en neem contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© Frank Köster ICS-Advies 2024 | +31(0)6 22 9750 44 | Privacybeleid
Architect in het sociale en fysieke domein