ics logo tot w6a 1080x289

ics logo tot w6a 1080x289

Talent voor Amsterdam zorgt voor handen naar de arbeidsmarkt

De Metrlogo TvA zwartopoolregio Amsterdam heeft veel jongeren die uitvallen, of dreigen uit te vallen, uit school of bij werkgevers. In de EU wordt  uitval als een van onze grootste maatschappelijke- en economisch vraagstukken gezien. Oorzaken liggen vaak buiten de invloed van school of het bedrijf. De jongeren hebben wel talenten, maar zonder ondersteuning geen perspectief.

Dat staat in schril contrast met de groei van de werkgelegenheid in Amsterdam. Wie laag opgeleid is en weinig sociale vaardigheden heeft staat op afstand tot de arbeidsmarkt. Wel tijdelijke baantjes, maar geen zinvol en duurzaam werk.

Samenwerkingsverband Talent voor Amsterdam. Partners: HVO-Querido, Geja Werkprojecten, ROC Top, Volksbond/Streetcornerwork, Aannemingsbedrijf Nieuwenhuizen en Randstad Bewaking. Het netwerk met partners groeit.(Roessen & Roessen / Salesforce.org) Door samenwerking kunnen we een gecombineerd aanbod doen met: Stages-/ Werk + Onderwijs+Wonen+ Coaching/Netwerk. De eerste jongeren zijn al geplaatst bij werkgevers.

Het concept is gebaseerd op het door ICS-Advies ontwikkelde model: Investeer in Talent (c)   www.investeerintalent.nl
De projectleider van Talent voor Amsterdam is Frank Köster.
Meedoen of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of kijk op de website van onze partner Spirit
De website van Talent voor Amsterdam is snel in ontwikkeling.

 

© Frank Köster ICS-Advies 2024 | +31(0)6 22 9750 44 | Privacybeleid
Architect in het sociale en fysieke domein