Skills in de Stad: Zo geef je jongeren een dak én een toekomst!

‘Skills in de Stad’ biedt kwetsbare jongeren woonruimte, opleiding, werk en coaching. En onder één dak – in leegstaand vastgoed. Projectleider Frank Köster trakteert het Platform "Iedereen onder een dak" op een verhaal van positiviteit, omdenken en creatieve oplossingen. Lees  iedereenondereendak   Laat je inspireren!  

In het interview komen de achtergronden en aanpak via de Skills bouwstenen uitvoerig aan bod. Het vastgoed is in het concept een belangrijk middel om jongeren kansen te bieden die ze verdienen. Zeker in de corona tijd moet er in de jongeren extra geinvesteerd worden. Dat vraagt om een onorthodoxe aanpak en doorzetting.     

In het artikel antwoorden op vragen zoals: wat is de overeenkomst tussen toeristen en thuisloze jongeren? Hoe berekenen we de kosten en baten van de Skills aanpak. En nog belangrijker: waar vallen die baten. Zonder ontschot middelen inzetten maken we geen stappen voorwaarts.  
Lees het volledige verhaal :  iedereenondereendak  op de website van  Platform "Iedereen onder een dak"Trots op SuccesTrots op Succes!    -     Rotterdam