Ontwikkeling je talent in oude Jeugdgevangenis Rotterdam

Skills in de Stad 250Rotterdam heeft met de leegstaande Jeugdgevangenis een unieke locatie in handen. Een aantal bevlogen partijen heeft de krachten gebundeld en wil het gebouw transformeren en een inspirerende toekomst geven. Jongeren, die op achterstand staan kunnen daar hun talenten ontwikkelen.

Die nieuwe aanpak loopt via het ‘Skills in de Stad’ programma met een aanbod van werken, leren, wonen en support op een markante locatie. Daarvoor is de inzet en transformatie van maatschappelijk vastgoed noodzakelijk. Lokale partners zijn ervan overtuigd dat er meer en vooral anders geïnvesteerd moet worden in de toekomst van deze jongeren. Minder vanuit zorg. Meer door maatschappelijke ondernemers en betrokken burgers en gericht op coaching en toeleiden naar werk. Het ontwikkelde Skills in de Stad programma levert een aanzienlijke maatschappelijke- en economische meerwaarde op voor de jongeren (werk en wonen) en de samenleving.

Belangstelling voor de plannen met de Jeugdgevangenis?  zie de video’s.  Ook de buurtbewoners komen uitgebreid aan bod! jeugdgevangenis Kralingse Plaslaan Rotterdamfoto Rijnmond.

Als adviseur en Skills conceptontwikkelaar voor het Rijksvastgoedbedrijf (pilots Maastricht en Leeuwarden)  help ik de partijen met het ontwikkelen van het Skills project locatie Jeugdgevangenis in Rotterdam. Een project met ongekende waarde en potentie!


Voor meer informatie: E-mail of even bellen 06 – 22 9750 44.

 

Zie de video  / trailer: klik hier

Trailer Rotterdam Jeugdgevangenis en Skills in de Stad


Of de uitgebreide versie:   Rotterdam Jeugdgevangenis en Skills in de Stad 2022: klik hier

Uitgebreide versie

Frank Köster